Vokant Management Oy is a company specializing in thermal and functional underwear since 1998

Vokant Management Oy on vuodesta 1998 toiminut erikoistunutte thermal- ja käyttövaatteiden toimittamiseen. Yritys tarjoaa pääasiassa laadukkaita alus- ja alusasuja, mutta siellä on myös suuri valikoima erilaisia teknisiä ja toiminnallisia vaatteita.

Vokant Management Oy:n tuotteet ovat erittäin kestäviä ja antavat hyvän suojan sekä lämpötilassa että varustepitoisuudessa. Yritys takaa ainutlaatuisen ja toimivan alusvaatteen ja tarjoaa samalla laajan valikoiman hinnoitteluvaihtoehtoja.

Vaatteet ovat sekä teknisiä että tyylikkäitä, ja niitä voidaan muokata mieltymysten mukaan. Suunnittelijalta saa myös neuvoja oikeista materiaaleista, jotta vaatetus sopii arjen ja vapaa-ajan tapahtumiin. Vokant Management Oy:n tuotteilla on pitkä kestoakin, mikä tekee niistä entistäkin kannattavampia.

Yrityksen henkilökunta on ammattitaitoista ja antaa asiakkaille hyvän palvelun ja tukea. Henkilökunta auttaa aktiivisesti kaikkien asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa ja tuntee paikan paremmin kaikkiin tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan Vokant Management Oy on loistava yritys, joka tarjoaa laatua alus- ja käyttövaatteet vuodesta 1998 luoden.

Vokant Management Oy on Helsingissä toimiva yritys, joka on erikoistunut lämpö- ja funktionaalisiin alusvaatteisiin jo vuodesta 1998 lähtien. Useat suuret alusvaatebrändit ja suurtuotantotalot luottavat alusvaatteiden ulkoasuun ja kestävyyteen Vokant Managementin tuotteissa.

Yrityksen tuotteet ovat premium-luokkaa ja ne valmistetaan vain EU: n alueella sertifioitujen materiaalien ja laadukkaiden ominaisuuksien avulla. Jokaisen tuotteen tarkastaa ennen pakkaamista laatujärjestelmien mukaisesti. Vokantin termi- JA aktiivisten alusvaatteiden mallisto on laaja, ja ne sopivat niin ulkoiluun, urheiluun kuin rentoon käyttöönkin.

Vokant Management Oy:n tuotteista tunnetuin on vuodesta 2020 alkaen markkinoille tullut Revolutionary-alusvaatteet, joiden avulla pelaajat ja urheilijat optimoivat suorituskykyä ja mukavuutta. Revolutionary-alusvaatteet tarjoavat hyvän sulatejuvan istuvuuden ja sen ansiosta ne eivät rajoita liikettä millään tavalla. Tämä takaa optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen henkilönsuojan. Ratkaisut ovat leikkauksen, istuvuuden, tekstuurin, teknologian ja vedenpitävyyden osalta ainutlaatuisia.

Vokant Managementissa hyödynnetään innovatiivisia ratkaisuja tuotekehityksessä ja vastataan muuttuviin asiakastarpeisiin joustavin tuotekonseptein. Yritys noudattaa myös eettisiä definitiivejä kehittäessä tuotteita vastuullisesti ja huolehtien samalla ympäristöystävallisyydestä. Nämä tekijät auttavat yritystä tarjoamaan loistavia laadullisia ongelmia ratkaisevia ratkaisuja asiakkailleen.

Vokant Management Oy on vuodesta 1998 toiminut teknisen ja erityisesti lämpövaatetuksen parissa toimiva suomalainen yritys. Yrityksen tuotevalikoimasta löytyvät tällä hetkellä niin yritykselle kuin yksityishenkilöillekin kohtuuhinnalla saatavat tekniset alus- ja päällysvaatteet. Vokant Management Oy:n tuotteet valmistetaan aina innovatiivisella ja ekologisella teknologialla korkealaatuisten materiaalien pohjalta. Yritys panostaa myös paljon asiakaspalveluun eli tarjoaa helpon ostamisen kentältä sekä sopivan asiakaspalautteen postimyyntikansiosta. Valikoimasta löytyy laaja valikoima tuotteita, kuten urheilulliset alushousut, yöpuvut, fleece- ja pehmeät aluspaidat, puserot, takit jne. Yrityksellä on myös oma tuotemerkki, jonka vaatteissa on erityinen vahvuus ja laadukkuus lämpövaatteissa verrattuna muihin merkkeihin. Vokant Management Oy toimittaa myös asiakaskohtaisia tuotteita, joita voidaan muokata vaatimusten mukaan erilaisiin toiveisiin, kuten esimerkiksi logoiden painattamiseen. Yrityksen lyhyt historia on täynnä ilon hetkiä suomalaisten teknisen pukeutumisen ja urheilun alalla: edustustilaisuudet, turnaukset ja kilpailut ovat osallistuneet ja voittaneet monia palkintoja vuosien varrella. Vokant Management Oy tarjoaa upean mahdollisuuden pukeutua mukavuuteen ja laadukkaaseen hienoon lämpömateriaaliin – se on paras tapa kestää ääretön talvi Suomessa!

Vokant Management Oy on erikoistunut lämpö- ja toiminnalliseen alusvaatteisiin vuodesta 1998 lähtien. Heidän suunnittelija- ja valmistustoimintansa perustuu viimeisimpiin innovaatioihin, sekä pitkäaikaiseen osaamiseen tuotteen laadun ja toiminnallisuuden suhteen. He ovat erikoistuneet tuotteisiin, jotka tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden olla mukavasti ja olla kuivana, sekä kaiken tämän lisäksi etuna myös hyvä ulkoasu.

Korkealaatuisten ja toiminnallisten alusvaatteiden sijaan, Vokant Management Oy panostaa myös kestävyyteen, energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen valitessaan materiaaleja. He ovat sitoutuneet kehittämään edelleen uusia, innovatiivisia ja erinomaisia tuotteita, jotka varmistavat asiakkaiden miellyttävyyden ja suojaavat heitä kaikissa tilanteissa.

Vokant Management Oy:ssa arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja pyrimme aina vastaamaan heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla, ottaen huomioon ennen kaikkea heidän mukavuutensa, terveytensä ja tyytyväisyytensä. Loppujen lopuksi pyrimme aina tarjoamaan sinulle parasta mahdollista laatua ja toiminnallisia ominaisuuksia tuodaksemme sinulle lisäarvoa!