Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste  viimeksi muokattu 01.01.2019

Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
Vokant Group Oy
Y-tunnus: 1473299-0
Osoite: Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Sähköposti: info@vokant.fi

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
Vokant Group Oy:n asiakaspalvelu
Sähköposti: info@vokant.fi
Puhelinnumero 010 666 7862

Henkilötietojen käsittelyperuste ja käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyperusteena on rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välinen sopimus ja/tai rekisteröidyn suostumus ja/tai oikeutettu etu. Rekisteröidyllä on asiakassuhteen vuoksi asiallinen yhteys rekisterinpitäjään. Kerättäviä henkilötietoja käytetään tilausten täytäntöönpanemiseksi.  Tarvitsemme henkilötietosi jotta voimme käsitellä tilauksesi, toimittaa tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja toimittaa tilauksesi. Tarvitsemme henkilötietosi myös reklamaatioiden, palautusten käsittelyyn tai muuhun asiakassuhteen hoitamiseen liittyen.

Kerättäviä henkilötietoja käytetään myös kun tilaat uutiskirjeen tai markkinointiviestejä. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tai markkinointiviestit.

Rekisterien tietosisältö
- Etu- ja sukunimi
- Yhteystiedot (postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
- Yritysasiakkaan Y-tunnus
- Yritysasiakkaan yhteystiedot

Tallennamme myös seuraavat tiedot, jotta voimme hoitaa asiallisesti tilauksesi ja asiakassuhteesi
-Tilaustesi sisältö, tilaustesi seurantatiedot ja tilaushistoriasi, tilaukseen liittyvät maksutiedot
-Reklamaatiot, palautukset ja muut asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito, viestintä ja toimenpiteet

Säännönmukaiset tietolähteet
Yllämainitut henkilötiedot hankimme rekisteröidyltä eli sinulta itseltäsi. Voit antaa ne, kun asioit verkkokaupassamme tai olet yhteyksissä asiakaspalveluumme tai kun tilaat uutiskirjeemme. Tietojen antaminen on edellytys, että voimme vastaanottaa tilaukseksi ja toimittaa sen sinulle, ja olla tarvittaessa yhteyksissä sinuun tilaukseesi liittyen.

Tietojen vastaanottajat ja tietojen luovutus
Tietoja käsittelevät Vokant Group Oy:n työntekijät joiden tehtäviin tietojen käsittely kuuluu sekä tapauskohtaisesti muut Vokant Group Oy:n kanssa tehtävän sopimuksen nojalla henkilötietoja käsittelevät tahot, kuten logistiikkayhtiö joka toimittaa tilauksesi,  maksupalveluntarjoaja verkkokaupan maksujen suorittamiseksi, sekä IT-palveluntarjoajat ja toiminnanohjausjärjestelmän palveluntarjoaja tietojen säilyttämiseksi. Tietojasi käsittelevät myös tilitoimisto joka kirjaa tilauksesi kirjanpitoomme sekä tilintarkastaja joka tarkastaa kirjanpitomme.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Käytämme ulkopuolisia palveluita, jotka saattavat tallentaa sisältöä EU:n ulkopuolelle. Tällaisia tahoja ovat esimerkiksi Google ja Facebook. Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien kannalta tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassaolevan tietosuojasääntelyn vaatimuksia.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietoja säilytetään elektronisessa muodossa ja ne on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin kuten palomuurein ja salasanoin. Tietokannat, niiden varmuuskopiot ja manuaalisessa muodossa olevat, henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Tietojen säilytys
Henkilötiedot poistetaan kulloinkin soveltuvan lain mukaisesti silloin kun perustetta henkilötietojen käsittelylle ei enää ole. Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja kerran vuodessa. Kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

Rekisteröidyn oikeudet

Pääsy omiin tietoihin
Rekisteröidyllä on oikeus saada nähtäväksi rekisterissä olevat häntä koskevat henkilötiedot kirjallisella, rekisteröidyn allekirjoittamalla pyynnöllä. Pyyntö tulee toimittaa rekisteriasioita hoitavalle taholle, ks. yhteystiedot yllä.

Tietojen oikaiseminen
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisteriasioita hoitavaan tahoon, ks. yhteystiedot yllä.

Suostumuksen peruutus ja tietojen poistaminen
Jos henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, rekisteröity voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ottamalla yhteyttä rekisteriasioita hoitavaan tahoon, ks. yhteystiedot yllä. Peruutuksen jälkeen suostumukseen perustuvien henkilötietojen käsittely lopetetaan.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Rekisteröidyllä on oikeus henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen tietosuojasääntelyn mukaisin edellytyksin. Jos rekisteröity on esimerkiksi ilmoittanut, että tiedot ovat virheellisiä, rekisteröidyllä on oikeus pyytää niiden käsittelyn rajoittamista, kunnes tietojen paikkansapitävyys on varmistettu.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Rekisteröidyllä on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen tietosuojasääntelyn mukaisin edellytyksin.

Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä
Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella tietosuojasääntelyn mukaisin edellytyksin.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Rekisteröity voi valittaa henkilötietojensa käsittelystä tietosuojavaltuutetulle. Ks. lisätietoja www.tietosuoja.fi.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Vokant Group Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki

010 666 7862
info@vokant.fi
www.vokant.fi
1473299-0

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Vokant Group Oy:n yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Vokant Group Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki

010 666 7862
info@vokant.fi
www.vokant.fi
1473299-0

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman nopeasti, yleensä noin 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.  Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Jos haluatte vaihtaa tuotteen toiseen kokoon, olkaa välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse taikka sähköpostitse, jotta voimme varmistaa, että haluamaanne kokoa on vielä jäljellä. Vaihto-oikeus koskee ainoastaan vaihtoa samaan tuotteeseen toiseen kokoon, maksamme tässä tapauksessa palautuksen toimituskulut. Voitte vaihtaa tuotteen toiseen kokoon toimitus- ja palautuskuluitta kerran.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, pesemättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.